Úvod » Aktuální sezóna Hanspaulky » Letní liga 2023

2. kolo letní ligy, Lunochod 1. MFK A 6:2 (4:1)

publikováno 18.07.2023

Sestava: Petr Gabriel - Jan Červenka - Martin Petružálek - Jan Suchý - Jan Skála - Tomáš Papík - Michael Volf - Ondřej Kantor - Vašek Červenka (c) a Milan Mařík.

Branky: 2x Milan Mařík, 2x Michael Volf, Tomáš Papík a Jan Červenka.

Asistence: 2x Milan Mařík, Vašek Červenka, Ondřej Kantor a Jan Suchý.

Dvě kola, dvě výhry, a to se počítá! Počasí se na nás tentokrát usmálo a nebylo tak šílené vedro jako před týdnem. Dokonce byla drtivá většina hřiště ve stínu. Soupeř z východu Evropy, a to nikdy není dobrým znamením, protože většina těchto týmu disponuje kvalitní sestavou, zejména co se fyzičky týče.

Nás se tentokrát sešlo 9 do pole a brankář. To je u nás zcela nevídaný stav a v některých fázích to bylo znát, ale o tom dále. Prioritou tedy bylo točit rychle, na hřišti se odevzdat ze všech sil a mazat střídat. Tím udržovat vysoké tempo hry, zejména pro návraty do pozic a držení si svého hráče u těla, ne na dva metry. Začátek nám malinko jako vždy utekl, ale po chvilce jsme hru vyrovnali a měli i šanci jít do vedení, jenže jsme ji nevyužili a z nákopu dostali gól. Míč tak nějak prapodivně skočil, přeskočil Johnyho, ten jako fanda Man Utd. předvedl Harry Maguiera a hráč za ním to uklidil, 0:1. Nutno říci, že pak ovšem zapomněl na Harryho a hrál jako z partesu. Odpověď přišla z naší strany velmi brzo, když Majla našel přesně nabíhajícího Volfina a ten srovnal, 1:1. Neuběhly ani dvě minuty a už jsme vedli. Tomáš se skvěle uvolnil ve vápně a Kanty ho z rohu přesně našel, 2:1. V tu chvíli jsme začali velmi dobře točit sestavu, na soupeře jsme nalezli a nenechali ho nijak tvořit, naopak jsme si míče vybojovali a měli spousty šancí. To se projevilo na skóre, na tři jedna dával Johny po hezké kombinaci celého týmu již od brankáře a finální příhru mu poslal Gaza, 3:1. Na 4:1 zvýšil Majla, který vystihl rozehrávku brankáře a míč se dokutálel do branky. Poločas jako z partesu. Kombinace byla dobrá, napadání fungovalo a vzadu jsme včas přistupovali ke svým hráčům. Takhle to má vysoké parametry.

Začátek druhé půle a opět jako bychom na hřišti neexistovali. Ty naše vstupy do poločasů jsou strašné. Vázla komunikace, špatně se střídalo a vznikal zmatek. Dalo se to čekat vzhledem ke střídání čtyř lidí, ale když to 30 minut funguje, tak to z ničeho nic nemůže odejít samo od sebe. Samozřejmě, že soupeř toho využil a snížil na 4:2. Zde si chlapci Gaza s Vaškem a Kantym ověřili, že dělat kličky na půlce bez dostatečného zajištění není dobrý nápad a někdy je opravdu lepší to zahrát prostě jen dopředu. Síla týmu však byla tentokrát jasně znát. I přes snížení soupeře jsme měli nadále zápas pod kontrolou a hru jsme opět dali do pořádku. Zanedlouho po snížení opět našel Majla Volfina a ten i tentokrát zavěsil, 5:2. Za dalších pět minut připravil míč Vašek pro Majlu a ten se krásně trefil na 6:2. Zápas se pak dohrával stylem brejků na obě strany, ale ani jeden z týmů už branku nepřidal. Vyhráli jsme zaslouženě po výborném výkonu, kde se chybičky našly, ale byly zanedbatelné. Kvalita prostě byla cítit. Máme čtyři body, tři soupeře před sebou a samozřejmě chceme do vyřazovací části takže povinnost nám velí v dalších zápasech opět bodovat.

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kategorie: fotbal

Návštěv: 98518
Dnes: 7
Online: 2

Aktualita

1. kolo VET, MC Sarmat VET 5:0 (2:0)
Sestava: Petr Gabriel - Jakub Nosek - Martin Petružálek - Jan Červenka (c) - Ondřej Štika - Ondřej Kantor a Jan Suchý.  Branky: 2x Jakub Nosek, Ondřej ...

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12 345
6789101112
131415 16171819
202122 23242526
272829 3031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz