Úvod » Aktuální sezóna Hanspaulky » Letní liga 2023

1. kolo letní ligy, Zkama FC 2:0 (0:0)

publikováno 02.09.2023

Sestava: Petr Gabriel – Jan Kolařík – Jan Červenka – Martin Petružálek – Tomáš Papík – Jan Suchý – Ondřej Kantor a Vašek Červenka ©.

 Branky: Jan Suchý a Jan Červenka.

Asistence: Ondřej Kantor a Jan Kolařík.

Máme za sebou úspěšný vstup do letní ligy v neskutečně horkém pondělním večeru. Letní počasí o sobě dalo vědět plnými doušky a připravilo nám pekelnou výheň, ve které byl každý rychlejší krok vykoupen sprchou potu. Soupeř byl pro nás velká neznámá, ale postoupil z páté do čtvrté ligy, čímž se nabízel vyrovnaný souboj. Hráči soupeře se dostavili v hojném počtu a mohli střídat dvě pětky, také se před zápasem aktivně rozběhávali, což v našem podání nebylo, naopak bago a střelbička, to je naše.

Začátek zápasu nám malinko utekl, protože jak už to u nás bývá, trvá nám nějakou chvilku, než nohy začnou poslouchat a tělo se rozhýbe. Naštěstí se za tu dobu neudálo nic, co by stálo za řeč. Hra se odvíjela spíše uprostřed hřiště a do zajištěných obran. Čekalo se po celý zápas na chybu jedné nebo druhé strany, protože pokud byly obrany a týmy v postavení, pak moc šancí nebylo ani na jedné straně. V prvním poločase stojí za zmínku šance Gazina a Kantyho, které zůstaly bez branky a pak dvě nebo tři střely Vaška, ale také k ničemu. Soupeř to zkoušel podobně jako my, ale nic z toho nebylo, nakonec však měl on tu největší šanci, když jsme propadli v přechodové fázi a jejich brejk dva na jednoho skončil velmi nepřesným zakončením.

Řekli jsme si o poločase, že důležitá je obrana a postavení v ní, tj. pokusit se neinkasovat a z něčeho sami udeřit. To se povedlo velmi krátce po startu druhé půle, kdy se mezi dvěma hráči uvolnil Kanty a naservíroval Gazovi míč před prázdnou branku, Gaza neměl problém a vedli jsme 1:0. V tu chvíli jsme zalezli a čekali na brejky. Síly ubývaly neskutečným tempem a útočit do plných se nám moc nechtělo, při vědomí toho, že ten, kdo musí, je soupeř. Ten nás však dvakrát přehrál na naší půli a jen díky Gábovi jsme tohle přečkali. Sami jsme pak z brejků mohli rozhodnout, ale nejprve Tomáš vůbec nečekal přihrávku od Johnyho, která šla před prázdnou branku, Kanty přehodil brankáře, ale i branku, Johny pálil z přímáku do břevna, Vašek dvakrát za sebou nedosáhl na přihrávky Toma, respektive Gazina a tak bylo stále o co hrát. Bylo na nás ale vidět, že vyhrát chceme, nikdo nic nevypustil, i v tom vedru se šlo na krev. Zhruba tři minuty před koncem se dostal míč k Psychovi, který se tou dobou opaloval, na pravém křídle, jeho přihrávka na Vaška (ano, hrál to na mě), který blokoval soupeřova obránce, si našla cestu až k úplně volnému Johnymu a ten zavěsil, 2:0 a bylo po zápase.

Velké poděkování všem, kdo včera vypotili hektolitry vody a dali do toho vše. Máme dva body.

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kategorie: fotbal

Návštěv: 98521
Dnes: 0
Online: 2

Aktualita

1. kolo VET, MC Sarmat VET 5:0 (2:0)
Sestava: Petr Gabriel - Jakub Nosek - Martin Petružálek - Jan Červenka (c) - Ondřej Štika - Ondřej Kantor a Jan Suchý.  Branky: 2x Jakub Nosek, Ondřej ...

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12 345
6789101112
131415 16171819
202122 23242526
272829 3031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz