Úvod

4. kolo HL, Co je? 0:2 (0:0)

publikováno 21.04.2023 (aktualizováno 03.09.2023)

Sestava: Petr Gabriel - Jan Červenka - Jan Kolařík - Martin Petružálek - David Dorničák (c) - Ondřej Hašlar - Vašek Červenka a Milan Mařík.

Branky: nikdo.

Asistence: nikdo.

Máme za sebou první porážku v této sezoně a není potřeba věšet hlavy a trápit se tím. Při pohledu na soupisku k zápasu je vám jasné, že jsme byli bez přechodových hráčů a nelze chtít po lidech, kteří jsou celou svou kariéru zvyknutí hrát tak, že odeberou míč a posunou ho kreativnějšímu spoluhráči, aby on tvořil a dával branky, že najednou tito hráči v sobě najdou geny Lionela Messiho a nahrádí ofenzivní spoluhráče. Prostě tak to nefunguje. Potřebujeme, aby byl v týmu balanc, to znamená kvalitní obrana, ta chodí, ale také ofenziva a ta se ve dvou hrát nedá, příapdně ve třech, když se přidá jeden z obranců. To je prostě fakt. I z toho důvodu jsme již přes 160 minut nedali gól, ale taky jsme přes 200 minut neinkasovali, až nyní. Naše skóre po 4 kolech je 4:3. Věřím, že se to brankově zase utrhne při zachovaní současné kvalitní práce tu dozadu.

A zápas samotný? Dal by se nazvat čekaním na ránu z milosti. Začatek ještě jakžtakž z naší strany dopředu fungoval a daly se pozorovat kombinační akce pozemi. Do desáté minuty se mohlo skóre měnit na obě dvě strany. Nás skvěle podržel Gába, jako celý zápas, chytal výborně, a soupeře zase podržel jejich brankář, i když mu jednou po střele Majlika pomohlo břevno. Pak se to zlomilo, soupeř přidal na důrazu, někdy zbytečně za hranou, tělo na tělo beru, ale lokty ne. Půli jsme ubránili, i když s vypětím všech sil. Druhý poločas se nesl na stejné vlně. Soupeř na míči, důraznější, více střel i šancí. Gába ovšem držel. Ještě za stavu 0:0 však po jednom zákrokz odstoupil Majla a my už jen nakopávali, což nemělo většího úspěchu, protože obranci soupeře své souboje vyhrávali. Zápas rozhodla akce, kdy se hodil aut, soupeř byl zdvojen Davidem a Macinem, avšak i tak se otočil a bodlem zavěsil. Naše snaha o vyrovnání byla marná, byly tam střely a závary, ale nic, co by brankář nevyřešil. Soupeř ještě jednou trestal, ale to už ve chvíli, kdy jsme byli fyzicky na dně.

Prohry k fotbalu patří a stalo se. Potřebujeme dávat góly, to je jasný. Dozadu makáme a výsledkem jsou jen tři obdržené branky. Máme 5b z 8 možných. To je super. Teď nastane lámání chleba se soupeři, se kterými musíme bodovat. Udělat si fóra na konec sezony. V pátek v co největším počtu a s jasným cílem v hlavě. Dva body.

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kategorie: fotbal

Návštěv: 98405
Dnes: 18
Online: 4

Aktualita

1. kolo VET, MC Sarmat VET 5:0 (2:0)
Sestava: Petr Gabriel - Jakub Nosek - Martin Petružálek - Jan Červenka (c) - Ondřej Štika - Ondřej Kantor a Jan Suchý.  Branky: 2x Jakub Nosek, Ondřej ...

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1 234567
8910 11121314
1516 1718192021
222324 25262728
2930     
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery