Úvod

4. kolo VET, Plameňáci 1. FC VET 8:2 (4:0)

publikováno 18.04.2023 (aktualizováno 03.09.2023)

Sestava: Petr Gabriel - Jan Červenka - Jan Kolařík - Martin Petružálek - Tomáš Papík - Jan Skála - Vašek Červenka (c) a Milan Mařík.

Branky: 4x Jan Červenka, 3x Milan Mařík a Martin Petružálek.

Asistence: 3x Jan Skála, 2x Milan Mařík, 2x Vašek Červenka a Jan Kolařík.

Souboj o čelo. Tak nám bylo nalajnováno čtvrté kolo. Plameňáci do té doby neztratili také ani bod a měli lepší skóre. Vítr nás tentokrát zavál na Štěrboholy.

Začátek zápasu byl z naší strany opět velmi vlažný. Nedostupování, líní na krok a jen s podivem, že jsme neinkasovali, šance měl soupeř dvě, ale ani jednu nedal. Tyhle vstupy do zápasů, dokonce i poločasů musíme diametrálně změnit. Rozjíždíme se jak neudržovaný diesel motor v zimě. Po nasátí zápasu jsme se však i my konečně začali tlačit směrem k soupeřově brance a to po velmi hezkých kombinacích. Když se hrálo stylem, podržíme si to vzadu a počkáme na ideální přechodovou přihrávku a posléze ťukneme z první, pak soupeř většinou neměl moc možností, jak to bránit. Skóre otevřel Majla, následoval gól Johnyho, znovu Majla a Macino. Poločas hezkých 4:0.

Vstup do druhé půle opět šílený. Soupeř ale tentokrát trestal, respektive donutil Vaška dát si vlastňáka. Následovalo další bohorovné ztracení míče a byla z toho penalta. Tu však soupeř neproměnil. Následně si vzal slovo Johny a dvakrát napnul síť, zejména druhá střela byla rána jako z děla. Za stavu 6:1 došlo ke korekci skóre, ale poslední dvě slova jsme měli my. I přes nepříznivý vývoj utkání soupeř neměl touhu nás atakovat na naší polovině a tak jsme klidně mohli celou dobu hrát na přihrávky vzadu s Gábou a jen čekat na konec času, jenže to by asi nikoho nebavilo.

Máme plný počet bodů, ale do ideálu chybí hodně. Máme na čem pracovat a víme to. Cíl je jasný a to je postup takže musíme ještě a malinko více máknout, zejména na začátku poločasů.

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kategorie: fotbal

Návštěv: 98426
Dnes: 5
Online: 3

Aktualita

1. kolo VET, MC Sarmat VET 5:0 (2:0)
Sestava: Petr Gabriel - Jakub Nosek - Martin Petružálek - Jan Červenka (c) - Ondřej Štika - Ondřej Kantor a Jan Suchý.  Branky: 2x Jakub Nosek, Ondřej ...

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1 234567
8910 11121314
1516 1718192021
222324 25262728
2930     
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery