Úvod

3. kolo HL, Zimbru Olymp A 0:0

publikováno 14.04.2023 (aktualizováno 03.09.2023)

Sestava: Ondřej Hašlar – David Dorničák – Jan Kolařík – Martin Petružálek – Jan Červenka – Lukáš Zahradníček – Jan Skála – Vašek Červenka © a Milan Mařík.

Branky: nikdo.

Asistence: nikdo.

Tři zápasy a jeden inkasovaný gól, to je naše prozatímní bilance. Vskutku až neskutečná, když vezmeme v potaz, že jsme minulý rok měli průměr 3,72 inkasované branky na zápas. Poctivá obranná hra nám zatím přináší body a máme jich 5 z možných 6, což je též výborná bilance a pro její udržení musíme ke každému zápasu přistoupit tak, jako jsme to dělali doposud.

Asi nikoho nepřekvapí, že když máme hrát, tak se počasí rapidně zhorší. V pátek nám to ale hrálo do karet, protože umělka v kombinaci s deštěm znesnadňuje kombinaci rychlým skluzem míče a to bylo jedině dobře, poněvadž soupeř byl kombinačně lepší, ale díky skluzu míče spoustu svých akcí nestihl dohrát. První poločas jsme přežili třikrát klinickou smrt v podobě tyčí ze strany soupeře, který na tom byl pohybově lépe a dával do hry více důrazu. My jsme se poctivě vraceli, drželi si blok a doufali v nějaký ten brejk, protože kombinace od zadních pozic nám vázla a i dlouhé míče často končili mimo hřiště, namísto u některého z nás. Dalo by se říci, že jsme půli „přežili“.

Druhý poločas už tak jednoznačný nebyl. Soupeři začaly pomalinku pochodovat nervy a dal do hry ještě více důrazu, což znamenalo dojíždění soubojů za hranou pravidel, ale rozhodčí si toho absolutně nevšímal. Rozhodčí v tomto týdnu, jak dnes, tak na veteránech byli opravdu slabou stránkou zápasů. Druhý poločas nabídl z naší strany čtyři obrovské příležitosti, které ovšem brankou neskončily. Tu první měl na starost Skalda, který hlavou označil břevno, druhou příležitost měla dvojice Majla, který pálil, brankář míč vyrazil do tyče a Skalda, i když je buldok se vším všudy, nedocpal míč do branky, protože ten byl vně branky. Třetí šanci měl Zahry, který vystihl krkolomnou rozehrávku soupeře, obešel brankáře a při střele trefil jeho ruku, která byla jednoznačně mimo vápno. Rozhodčí opět sklopili hlavy a nechali jen přímý volný kop. Proč se nerozhodli vylučovat, je mi záhadou…Definice pro udělení červené karty byla splněna, ruka brankáře mimo pokutové území v šanci na vstřelení branky. Poslední šanci na změnu skóre v náš prospěch měla dvojice (vpravo byl ještě Majla) Johny a Vašek. V situaci tři na jednoho dával Johny pod sebe Vaškovi, ale ten míč netrefil, jen ho lízl a tím zmařil i dobíhajícímu Majlovi cokoliv s ním udělat. Šance jsme měli, soupeř ovšem také, Hašan vše pochytal, dost jsme jich zablokovali a zejména ve druhé půli již soupeř z přemíry snahy a honění se za výhrou branku dost míjel.

Máme další bod a musíme v tom pokračovat. Vstup do sezony je báječný, i když fotbal v našem podání směrem dopředu a kombinačně trpí, ale za to šlapeme jako tým a makáme na 100% dozadu a body to přináší.

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kategorie: fotbal

Návštěv: 98426
Dnes: 5
Online: 2

Aktualita

1. kolo VET, MC Sarmat VET 5:0 (2:0)
Sestava: Petr Gabriel - Jakub Nosek - Martin Petružálek - Jan Červenka (c) - Ondřej Štika - Ondřej Kantor a Jan Suchý.  Branky: 2x Jakub Nosek, Ondřej ...

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1 234567
8910 11121314
1516 1718192021
222324 25262728
2930     
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz