Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod

3. kolo VET, Estudiantes VET B 4:2 (2:1)

publikováno 11.04.2023 (aktualizováno 03.09.2023)

Sestava: Petr Gabriel – Jan Kolařík – Jan Červenka – David Dorničák © - Tomáš Papík – Jan Skála – Vašek Červenka a Milan Mařík.

Branky: 3x Milan Mařík a Jan Červenka.

Asistence: Vašek Červenka, Jan Skála a Petr Gabriel.

Třetí zápas, třetí hřiště, třetí nový soupeř. Samotnému zápasu předcházela adrenalinová hra s názvem: Zkus se dostat autem v pražské rozkopané dopravě na hřiště včas. Nakonec se to podařilo všem, ale jen proto, že i hlavní rozhodčí se opozdil. Hřiště na Korábu je pěkné, ale doprava k němu je rozkopaná ze všech směrů, a tak se spíše plazíte, než že byste jeli.

Zápas nenabídl nic moc pěkného k pokoukání, to si řekněme na rovinu. Začátek byl z naší velmi dobrý, dokázali jsme v tempu kombinovat a tím si soupeře rozhodit, ale nic jsme neproměnili. Naštěstí pro nás soupeř nevypadal dopředu nijak nebezpečně, a tak jsme si asi zjevně řekli, že to půjde samo a přizpůsobili jsme se tempu zápasu, tzn. začali jsme hrát stejně pomalu jako soupeř. Jenže jakmile jednou přestanete hrát, tak se pak do toho horko těžko dostáváte zpátky, a to byl případ celého zbytku zápasu. Namísto toho, abychom si pohybem a jednoduchými narážečkami dělali prostor, otevírali si prostory a zakončovali, jsme míč neustále cpali za každou cenu dopředu i ve chvíli, kdy tam nikdo nebyl nebo se rozbíhal jen jeden hráč. To většinou pramenilo v nepřesnosti, ztráty a soupeř se tak nemusel nikterak fyzicky namáhat, aby od nás míč získal. Takhle to hrát nejde. Na míči bychom měli tak dlouho, dokud si nenajdeme prostor pro finální útok i za cenu dvaceti nahrávek vzadu.

I tak jsme šli do vedení, kdy i mezi sebou míč vyměnili Vašek s Majlou a ten přesně zakončil. Vzápětí jsme měli další šance na zvýšení, ale nedali jsme a byli potrestání. Rozhodčí nepískl faul na Davida a soupeř toho využil. Nutno dodat, že šance měl i předtím. Bylo to zejména nedůsledností v dorážení na hráče při přebírání míče. Všude pozdě a daleko. Do konce poločasu jsme ale opět šli do vedení, když si Majla počkal na chybu a sám zavěsil. O poločase jsme si nastavili určitá pravidla, ale ty se nedodržela. Zejména fakt, že obránci hrají křídla a útočníci stojí před Gábou. To se samozřejmě stát může, ale pokud je to 80% času poločasu, pak je něco špatně a dost to devalvuje kvalitu útočných akcí. Ve druhé půli jsme šli do dvoubrankového vedení, když Johny dorazil Davidovu střelu. Jenže přišel aut soupeře a byl z toho gól. Ne nohou, ale rukou po vhození autu. Tomáš uhnul míči a ten se od tyčky odrazil do Gábi a do branky. Naštěstí jsme rychle přidali branku na 4:2. Soupeř pak měl dost šancí, jak nám zápas znepříjemnit, ale trefil břevno a tyč a my se už do branky taky netrefili.

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kategorie: fotbal

Návštěv: 97966
Dnes: 1
Online: 5

Aktualita

1. kolo VET, MC Sarmat VET 5:0 (2:0)
Sestava: Petr Gabriel - Jakub Nosek - Martin Petružálek - Jan Červenka (c) - Ondřej Štika - Ondřej Kantor a Jan Suchý.  Branky: 2x Jakub Nosek, Ondřej ...

Kalendář akcí

« 03 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz