Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod

2. kolo HL, OOO FC 1:0 (1:0)

publikováno 02.04.2023 (aktualizováno 03.09.2023)

Sestava: Petr Gabriel - Martin Petružálek - Jan Červenka - David Dorničák - Lukáš Zahradníček - Vašek Červenka (c) a Milan Mařík.

Branka: Vašek Červenka.

Asistence: Petr Gabriel.

Druhý zápas se nesetkal s velikou účastí. Pouze jeden hráč na střídání a do toho nic moc počasí, kdy místo se zvyšující teploty nám naopak klesá. Soupeř měl na střídání tři hráče a byl viditelně mladší.

Takže co s tím? Hrát od půle z uzavřeného bloku, jinak to prostě v takové situaci nejde. Vždy je to pak o tom, jak to budeme plnit a nutno říci, že včera se to plnilo na výbornou. Samozřejmě, že občas přebrání hráče zaskřípalo a vznikl prostor pro ohrožení naší branky, ovšem Gába včera chytal fantasticky. Všechno pochytal, vybíhal si a výborně rozehrával.

Zápas lze shrnout asi takto: soupeř byl aktivnější, byl více na míči, měl více střel, ale ty, jak jsem psal výše pochytal Gába, dost jsme jich zblokovali sami a dost jich šlo mimo branku. Podíváme-li se na nás tak my jsme velmi dobře drželi obrannou formaci, hráli na brejky a měli jsme daleko více ložených šancí. Trefili jsme dvakrát břevno, jednou tyč a několik slibných brejků nedotáhli do konce.

První poločas byl z naší strany na dobré úrovni. Kombinace se dařila, občas přišla klička, dobře nám vycházeli přihrávky na jeden dotek, dokud byla síla se doplňovat dopředu. Jedinou branku zápasu jsme dali z výkopu. Gába hrál vysoký míč dopředu, do souboje šel Zahry, tím donutil obránce soupeře k hlavičce na vlastní branku, brankář soupeře míč před sebe jen vyrazil a ten uklidil do branky Vašek.

Druhý poločas již nebyl z naší strany příliš ke koukání a prakticky jsme rezignovali na ofenzivní část. Nedařilo se nám vůbec podržet míč a jeho rychlé odevzdávání soupeři nám časem začalo neuvěřitelně ubírat síly, protože jsme byli pod tlakem. Soupeř se snažil, jak mohl, ale bylo vidět, že je už je naším bráněním a svou nemožností se dostat do 100 % šance otráven a došlo k tomu, čemu dojít muselo. Macino dostal po odehrání velmi brutální kop zezadu na nohu a přišly emoce. Rozhodčí to vyřešil žlutou kartou pro oba hráče. Konec jsme si pohlídali a bereme další dva body. Je to super začátek. Hrajeme momentálně více hlavou, než fyzicky a na míči, ale i to je cesta. A ukazuje se jako správná.

P.S Nepamatuji si týden, kdy bychom vyhráli dvakrát 1:0.

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kategorie: fotbal

Návštěv: 97970
Dnes: 0
Online: 4

Aktualita

1. kolo VET, MC Sarmat VET 5:0 (2:0)
Sestava: Petr Gabriel - Jakub Nosek - Martin Petružálek - Jan Červenka (c) - Ondřej Štika - Ondřej Kantor a Jan Suchý.  Branky: 2x Jakub Nosek, Ondřej ...

Kalendář akcí

« 03 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz