Úvod

Semifinále Letní ligy, Real Praha 3:5 (1:2)

publikováno 24.08.2022 (aktualizováno 26.06.2023)

Sestava: Ondřej Hašlar - David Dorničák (c) - Jan Červenka - Martin Petružálek - Jan Kolařík - Jan Skála - Ondřej Kantor - David Šourek - Jan Suchý a Vašek Červenka.

Branky: Jan Červenka, David Šourek a Ondřej Kantor (pen).

Asistence: Martin Petružálek a Jan Červenka.

A je po letní lize. Semifinále nám vystavilo stopku a poslední tři zápasy, které jsme odehráli, nenabídli mnoho pozitivních věcí. Sezona klepe na dveře. Snad se dáme hlavně v hlavách dohromady a začneme hrát fotbal, který umíme a bude nás bavit. Momentálně kupíme dětské chyby a ty nás stojí zápasy. Soupeř nemusí být lepší a přesto nás porazí, většinou jen tím, že se zuby nehty drží svojí hry a my mu zápas darujeme chybami.

Příkladem budiž i tento zápas. Soupeř nebyl lepší. Byl odhodlanější a více chtěl. Zejména v tom, že poctivě běhal a držel si nás na tělo. V tomhle strašně zaostáváme. Jsme všude druzí, nevyhráváme souboje a necháváme soupeři metry zadarmo. Když se k tomu přidá naprosto katastrofální bránění rohů a nepozornost ve hře (nekoncentrovanost na danou situaci v danou chvíli), pak to nemůže dopadnout dobře.

Prvních deset minut super. Dostupování donutilo soupeře k chybám a Johny dal na 1:0. Pak ovšem přijdou dva rohy a prohráváme 1:2 a díváme se po sobě jak žáčci, jak že to vlastně máme bránit. To přeci nejde. Na začátku druhé půle vyrovnáme na 2:2 a přijde další roh a je to 2:3. Šílený. Vzápětí dvakrát podskočíme míč a soupeř nemilosrdně trestá na 2:4 a 2:5. Tlak ke konci už jen vynutil penaltu a snížení na 3:5.

Všechno začíná a končí u jednotlivce. Každý musí chtít, každý musí plnit svou roli a nesmí se stávat, že se nekoncentruji na to, že se kope roh, jsem tam pozdě nebo prostě vůbec nebraním. Každý jeden z nás musí na tom hřišti odvést maximum, sledovat hru, regovat na ní, doplňovat ostatní a být včas ve svém prostoru, pak to půjde. Nejde jen tak si přijít zahrát, na to jsou ti soupeři dost kvalitní.

Hlavy nahoru. Šlápneme do toho a zvedneme se. Teď je pauza a začínáme 6.9. vetetány. Rozpis hodím co nejdříve na stránky.

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kategorie: fotbal

Návštěv: 97965
Dnes: 0
Online: 4

Aktualita

1. kolo VET, MC Sarmat VET 5:0 (2:0)
Sestava: Petr Gabriel - Jakub Nosek - Martin Petružálek - Jan Červenka (c) - Ondřej Štika - Ondřej Kantor a Jan Suchý.  Branky: 2x Jakub Nosek, Ondřej ...

Kalendář akcí

« 03 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Nejbližší akce
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz