Úvod

6. kolo HL, Power Rangers 2:1 (2:1)

publikováno 24.10.2021 (aktualizováno 15.03.2023)

Sestava: Petr Gabriel - Jan Kolařík - Jan Červenka - Martin Petružálek - Jan Suchý - Martin Adámek (c) - Jan Skála - Michal Jaroš - Vašek Červenka a Milan Mařík.

Branky: Milan Mařík a Martin Petružálek.

Asistence: Martin Petružálek a Michal Jaroš.

Že to ale dneska bolelo...ne fyzicky, ale oči bolely. Zápas s posledním týmem tabulky (jak jsem však psal minule, to v téhle skupině nic neznamená) je vždy o přístupu k zápasu. Nejinak tomu bylo i nyní.

Začátek zápasu nám vyšel na jedničku s hvězdičkou. Byli jsme na míči, dobře jsme mezi sebou kombinovali a šance přicházely. Jenže...to naše proměňování, nebo snad excelentní brankář soupeře? V tomto případě to druhé. Břevno Johnyho, Adus sám před brankářem, Psycho sám, Majla, Vašek...nic z toho neskončilo v síti. Nakonec jsme přeci jen protrhli střeleckou impotenci a Majla nadvakrát dal na 1:0. Za chvíli se po autu krásně trefil přes hlavu Macino a bylo 2:0. V tuhle chvíli jsme měli soupeře na lopatě, ale paradoxně nám to ublížilo. Vytratila se ostražitost, začali jsme ztrácet lehké míče a soupeř se dostal do hry. Zatím se pouze zastřeloval a co šlo na branku chytil spolehlivě Gába. A tak přišlo to jediné, co přijít nemělo. Dostat soupeře do hry vlastní blbostí. Po rozehraném rohu si nikdo nevšímal faktu, že je zcela otevřený zadek a nikdo ho nebrání. Gaza přišel o míč (to se prostě stane) a už to jelo. Brejk a 2:1. Naprosté lajdácké podcenění situace z naší strany. Od tohoto okamžiku na nás padla nějaká deka. Soupeř to poznal a jen díky Gábovi jsme dohráli poločas s vedením.

Druhá půle neměla s naší hrou v této sezoně nic společného. Přišlo, že se tak strašně bojíme o výsledek, že jsme naprosto nevěděli, jak hrát a jen se snažili nedostat gól. I tak šance byly, ale opět jsme spálili nemožné. V mezihře to skřípalo, chyběla lepší finální nahrávka, pak zase krok k míči atd...nebylo to ono. Soupeř nás za to mohl několikrát potrestat, ale jak skvěle chytal jejich brankář, tak výborně zasahoval i Gába a nebo nám pomohla branková konstrukce. Zápas se nepovedl, ale přesto máme plný počet bodů a to je oč tu jde. Ty nám nikdo nevezme. Pro příště se vraťme k tomu, co nám doteď šlo a hned to bude o něčem jiném. Vysoká a otevřená hra nám nejde, nemáme na ni fyzicky. Pro nás je nyní ideální udělat si menší blok blízko sebe a soupeře v něm o míč obrat. Sedm bodů je hezkých, ale ještě jich pár potřebujeme.

 

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kategorie: fotbal

Návštěv: 98347
Dnes: 0
Online: 1

Aktualita

1. kolo VET, MC Sarmat VET 5:0 (2:0)
Sestava: Petr Gabriel - Jakub Nosek - Martin Petružálek - Jan Červenka (c) - Ondřej Štika - Ondřej Kantor a Jan Suchý.  Branky: 2x Jakub Nosek, Ondřej ...

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1 234567
8910 11121314
1516 1718192021
222324 25262728
2930     
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz