Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod

5. kolo HL, Legion Aliena 2:5 (2:4)

publikováno 16.10.2021 (aktualizováno 15.03.2023)

Sestava: Petr Gabriel - Martin Petružálek - Jan Kolařík - Jan Červenka (c) - David Dorničák - Ondřej Hašlar - Jan Suchý - Vašek Červenka a Milan Mařík.

Branky: Jan Červenka a vlastní.

Asistence: Jan Suchý.

Pátý zápas sezony nás svedl dohromady s týmem, který nám vystavil stopku v semifinále Letní ligy. Od léta se tým soupeře zjevně ještě více omladil, naopak u nás se sešla velmi defenzivní sestava. Pouze dva hráči dopředu.

V naší skupině může každý porazit každého, rozdíly jak herní, tak bodové jsou nepatrné a tak hledět na tabulku nemá smysl. Soupeř byl pod námi, ale to vůbec nic neznamená. Taktika jasná. Soupeř více na míči, nic, co bychom neznali a my v bloku. Více se do šancí tlačil soupeř, ale dokud jsme kompaktně drželi pozice, tak to šlo. Také jsme se snažili o kombinační hru a šli do vedení. Gaza na sobě udržel dvojici hráčů a dal Johnymu před branku, ten nezaváhal, 1:0. Jenže ani ne za pět minut bylo vyrovnáno. Na to jsme reagovali a opět šli do vedení, Majla po nahrávce Gazi zakončil do brankáře a obránce si dal vlastňáka, 2:1. Teď jsme měli být na koni, jenže...soupeř rozehraje, ťuk, ťuk a ťuk a je to 2:2, ani ne 15 vteřin!!! To nejde. Ta snaha nesmí být devalvována tak laciným vyrovnáním. Místo hlavy nahoře je najednou hlava dole. Obě dvě branky po narážečkách. Toto lze bránit jen tím, že u frajera stojíte a dokážete ho přibrzdit. Jakmile se ovšem někdo nechytne se svým hráčem, je zaděláno na průšvih. Do konce půle ovšem přišly dva "sporné" verdikty hlavního sudího a z obou dvou jsme dostali branku. U prvního gólu se jednalo o špatně zahraný aut, tam bych ještě oko přimouřil, mohli jsme tomu gólu zabránit, ale u té druhé branky už ne. Brácha jde na branku, je jasně faulovám a tím pádem se čeká hvizd, ten nepřichází, my stojíme, soupeř bere míč a maže do brejku 4 na 2 a dává gól na 2:4. Tohle už neberu. Tady se mělo pískat. Poločas bychom sice také prohráli, ale co do psychiky je ztráta o jeden gól příjemnější.

Druhou půli nebylo na co čekat a tak jsme se vytáhli výše. Soupeři to dělalo problém, ale ne takový, aby nám míče odevzdával. I tak jsme to byli my, kdo trefil břevno, Macino, pak tyč a několik náznáků skončilo mimo tyče. Nesnížili jsme, abychom soupeře dostali pod tlak, naopak inkasovali na 2:5, ale to už ve chvíli, kdy se hrálo vabank. Gába zneškodnil ve druhé půli jasné dvě loženky soupeře. Zápas se dal uhrát lépe, ale přeci jen, absence záložníků byla nechutně znát. Chyběla větší podpora útoku, kterou právě tito hrači v sobě mají. To je fakt a prohra je prohra. Nic se však neděje, 6 zápásů před námi a 12 bodů ve hře.

Po inkasované brance na 2:4 se strhla mela s rozhodčím a sprostých slov padlo hodně. Buďme rádi, i přes jeho zjevnou chybu, že nedošlo k vyloučení. To by v naší situaci nebylo dobré, tak na to prosím pamatujme.

 

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kategorie: fotbal

Návštěv: 98341
Dnes: 1
Online: 2

Aktualita

1. kolo VET, MC Sarmat VET 5:0 (2:0)
Sestava: Petr Gabriel - Jakub Nosek - Martin Petružálek - Jan Červenka (c) - Ondřej Štika - Ondřej Kantor a Jan Suchý.  Branky: 2x Jakub Nosek, Ondřej ...

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1 234567
8910 11121314
1516 1718192021
222324 25262728
2930     
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz