Úvod

3. kolo HL, Bruins FC 1:1 (1:1)

publikováno 26.09.2021 (aktualizováno 15.03.2023)

Sestava: Filip Kolár - Jan Červenka - Jan Kolařík - David Dorničák - Martin Adámek (c) - Vašek Červenka a Milan Mařík.

Branka: Jan Červenka

Asistence: nikdo

Zápas, který máme vždy jednou za sezonu se dostavil právě nyní. Je to ten zápas, kdy se Vám sejde tolik omluvenek (stane se a nelze to ovlivnit), že ještě hodinu před zápasem si nejste jisti, zda to vůbec dáme dohromady. Ve finále jsme dali dohromady 6+1 do hry.

Jenže jak se ukázalo, tak to nemělo dlouhého trvání. Již kolem desáté minuty přišla střela, Fíla ji chtěl ztlumit, avšak mu ohla prsty, míč skončil na břevně a Fíla za lajnou...to nebyl vůbec dobrý signál. Hra přerušena, Fíla odjezd směr nemocnice a kdo do branky? Při našich pohledech se ozval Psycho a byla to sakra dobra volba!

Soupeř měl tři nebo čtyři hráče na střídání, věkově hluboko pod námi a tak taktika byla zcela jasná. To co jsme hráli dva předchozí zápasy. Již ve třetí minutě jsme vybojovali trestný kop a Johny ho bombou zavěsil do branky, 1:0. Skvělý vstup do zápasu. Naše obrana držela a soupeř nevěděl, jak projít. Více méně jediné, co mohl hrát, bylo dávat míče do stran a zkoušet to vracet k brance, případně vystřelit z velké dálky. V první půli bylo šancí na obou stranách dost. Soupeř otevíral prostory po ztrátě, ale nebyli jsme schopni to dotáhnout do gólu. Škoda. Šancí bylo dost. Za celý první poločas jsme jedinkrát propadli a bohužel za to byli potrestáni střelou ze strany, 1:1.

Druhá půle se celá jela na morál. Bylo to běhání bez míče sem a tam, ze stranu na stranu a prakticky neexistovala souvislejší kombinace z naší strany. Po zisku míče byla naše jediná myšlenka taková, že jsme se na dva tři doteky snažili dostat k jejich brance a zakončit, ale vždy jen ve dvou, ostatní zůstávali vzadu. Sil ubývalo, nohy tvrdly, někdo funěl, sahalo se k taktickým faulům, ale stále se jezdilo po prdeli. Míč měl samozřejmě na kopačkách soupeř, ale nebyl schopen se k nám dostat a když už se to povedlo, byl na svém místě Psycho, který pochytal naprosto vše. Vybíhal, boxoval a dirigoval. Skvělá práce Psycho! Když uběhlo 60 minut a rozhodčí zahlásil 2 minuty nastavení, tak asi v každém z nás byla malá dušička nedostat gól teď. Jenže to se stát nemohlo, i když každý z nás už sotva stál na nohou. Doslova jsme to ukopali do konce. Remíza je naprosoto skvělý výsledek. Všem, kdo odehráli tento zápas, veliké díky! Objevili jsme síly, o kterých jsme ani netušili, že je máme. 3 zápasy, 3 body, ale hlavně skvělá hra! Za mě veliká spokojenost.

 

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kategorie: fotbal

Návštěv: 98380
Dnes: 2
Online: 2

Aktualita

1. kolo VET, MC Sarmat VET 5:0 (2:0)
Sestava: Petr Gabriel - Jakub Nosek - Martin Petružálek - Jan Červenka (c) - Ondřej Štika - Ondřej Kantor a Jan Suchý.  Branky: 2x Jakub Nosek, Ondřej ...

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1 234567
8910 11121314
1516 1718192021
222324 25262728
2930     
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz