Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod

2. kolo HL, Hodkovičky United FC 3:4 (1:1)

publikováno 17.09.2021 (aktualizováno 15.03.2023)

Sestava: Petr Gabriel - Jan Červenka - Martin Petružálek - Jan Kolařík - Martin Adámek (c) - Michal Jaroš - Vašek Červenka a Milan Mařík.

Branky: 2x Michal Jaroš a Martin Adámek.

Asistence: Vašek Červenka a Martin Petružálek.

Druhý zápas, první prohra, ale taková, která se přijme, protože odvedený výkon na hřišti byl výborný a zápas, soupeř nemusí souhlasit, na prohru prostě nebyl.

Tempo. Pro nás jedno ze hřišť, kde vždy dostaneme nasypáno. Z dob druhé ligy, ze zápásů s potápěči jsme si vždy odnesli pořádný raneček buchet. Říká se, že vítězná sestava se nemění a to samé platí o taktice. Chtěli jsme tedy navázat na předchozí zápas a hrát přesně ten styl, který nám ve druhé půli zajistil výhru. Kvalitně dozadu, zavírat prostory a po zisku míče ho buď přidržet a počkat si, nebo rychle dopředu do soupeřovi otevřené obrany. Vědomi si svých fyzických sil nelze hrát otevřenou partii.

Při tomto typu fotbalu musíme počítat s tím, že aktivitu nad zápasem přebere soupeř, bude mít více míč, ale jde o to, kam ho s ním necháme jít. Po celý zápas bych řekl, že jsme ze hry soupeře nikam moc nepustili, ano, měl střely, ale nic, co by se nedalo zvládnout. Čekali jsme na chyby a ty přišly. Vašek uvolnil Mikeho a ten zavěsil. Pro nás však byla využita pouze jedna jediná. Přitom šancí na to svůj náskok 1:0 navýšit jsme měli dostatek. Tam se lámal chleba. Kdybychom přidali na 2:0 či 3:0, tam bychom to dohráli. Jenže se tak nestalo a tak soupeř musel dávat branky jinak. Z rohů. Bohužel. Ještě do poločasu jsme si nepohlídali míč vrácený před branku, 1:1.

Do druhé půle jsme vstoupili lépe my a velmi brzo dali na 2:1, opět Mike. Soupeř samozřejmě začal přitápět, ale ze hry opět nic, až přišel roh, několikrát odražený míč a bylo 2:2. Stále otevřený zápas, kde každý mohl vyhrát. Tentokrát však branku vsítil soupeř. Vyhozený míč přes celé hřiště, hlavička a 2:3. Bohužel. Gól z ničeho. Teď už jsme i my museli otevřít hru a šance byly, jenže bez efektu. Naopak jsme ztratili v přechodové fázi míč, brejk, střela bodlem po zemi k tyči a bylo 2:4. Nevzdali jsme se a dupli do toho. Výsledkem byla branka Áduse na 3:4. Šance ještě byla, ale neproměnili jsme, soupeř také ne, a tak remízový zápas bohužel skončil bez bodu.

Za nic se všal stydět nemusíme. Výkon byl skvělý. Po celý zápas se rychle točilo, dobře se běhalo, pokrývaly se prostory a i kombinace nebyla zlá. Zkrátka jsme dali o jeden gól méně. Zápas se hrál ve férovém duchu, i když nebyl rozhodčí. Tohle je správná cesta. Dva zápasy po sobě naprosto precizně odježděné.

 

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kategorie: fotbal

Návštěv: 98407
Dnes: 1
Online: 2

Aktualita

1. kolo VET, MC Sarmat VET 5:0 (2:0)
Sestava: Petr Gabriel - Jakub Nosek - Martin Petružálek - Jan Červenka (c) - Ondřej Štika - Ondřej Kantor a Jan Suchý.  Branky: 2x Jakub Nosek, Ondřej ...

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1 234567
8910 11121314
1516 1718192021
222324 25262728
2930     
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery