Úvod

1. kolo HL, Hustec 2:0 (0:0)

publikováno 12.09.2021 (aktualizováno 15.03.2023)

Sestava: Filip Kolár - Jan Červenka - Martin Petružálek - David Dorničák - Jan Skála - Michal Jaroš - Martin Adámek (c) - Vašek Červenka a Milan Mařík.

Branky: Jan Červenka a Milan Mařík.

 Asistence: Milan Mařík.

Začala nám další sezona ve třetí lize a již teď lze s naprostou jistotou říci, že to bude veliká dřina. Každý přidal další křížek a je to znát. Regenerace začíná být čím dál tím více bolestivější.

Na úvod nás čekal soupeř, s nímž máme velmi kladnou bilanci. Ze 4 setkaní jsme měli 3 výhry a 1 remízu. Jenže na tohle už nelze koukat. A to se taky do puntíku potvrdilo.

První poločas byl z naší strany klasický. Těžké nohy, málo pohybu směrem dopředu a prakticky bez míče. Soupeř ho měl drtivou většinu času, ale nedokázal z toho nic vytěžit. Dvakrát jsme odkopávali z prázdné branky a zbytek pochytal Fíla. Nám se v prvním poločase povedli, dvě tři akce, kdy jsme ohrozili brankáře soupeře, ale jinak nic. Pravdou je, že jsme se modlili, aby přišla půle.

O poločase jsme si jasně řekli, na co momentálně máme a to jsme do puntíku ve druhé půli dodrželi. To je naprosto skvělá zpráva. Když to nejde herně, musíme to zkusit taktikou. A ta vyšla. Za to veliké díky všem! Instrukce byly jasné. Žádné napadání, všichni od půle, po ztrátě míče všichni za něj a nechat soupeře hrát do našeho bloku. Ve chvíli, kdy udělá chybu, se ho snažit potrestat z brejku. A vyšlo to! Velmi těžko se soupeř dostával do našeho bloku a tak to zkoušel z veliké dálky, leč Fíla dneska nepustil nic. Nešlo ho prostřelit. Rychle, a když říkám rychle, tak tím myslím minutu, max dvě jsme se točili. Najednou nebylo hluchého místa, kdy by někdo nemohl dozadu nebo se na to vyprdnul. Naše šance přišla po chybě urpostřed pole, kdy Mike vybojoval míč, nahrál Majlovi a ten dal pod sebe Johnymu, střela a 1:0. Krásně vyřešená situace 3 na 1. Soupeř musel, ale stále nemohl jinak, než z dálky a začal být hodně nepřesný. Tohle nečekali. Když pak Majla skvěle vystihl aut a zvýšil na 2:0, bylo jasno. Vyhráli jsme a nic jiného se nepočítá. Skvělý takticky odvedený výkon. I tak se dá vyhrávat.

Makali jsme, nevypustili to, měli štěstí a skvělého Fílu. Soupeř byl fotbalovější, měl více střel i držení míče, ale nedal branku. Ještě teď podle mého nechápou, že nemají ani bod. Díky chlapi, super dva body!!

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kategorie: fotbal

Návštěv: 98347
Dnes: 0
Online: 1

Aktualita

1. kolo VET, MC Sarmat VET 5:0 (2:0)
Sestava: Petr Gabriel - Jakub Nosek - Martin Petružálek - Jan Červenka (c) - Ondřej Štika - Ondřej Kantor a Jan Suchý.  Branky: 2x Jakub Nosek, Ondřej ...

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1 234567
8910 11121314
1516 1718192021
222324 25262728
2930     
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz