Úvod

Semifinále, Legion Aliena 0:3 (0:2)

publikováno 01.09.2021 (aktualizováno 27.08.2022)

Sestava: Petr Gabriel – Jan Červenka – Martin Petružálek – David Dorničák – Jan Suchý – Michal Jaroš – Radek Zaoral – Jan Skála – Michal Klíč a Vašek Červenka ©.

Branky a asistence: nikdo

Semifinále. Pro nás jak v letní i zimní lize většinou stopka. Tentokrát tomu nebylo jinak, bohužel. V této fázi již nelze čekat soupeře, který by byl jednoduchý a to se do puntíku potvrdilo i nyní.

Na zápas se sešel dostatečný počet lidí, ale…jak se to vezme, když při rozcvičení si natáhl tříslo Raul, tím se vyřadil ze zápasu a celou druhou půli nemohl hrát Macino, který si pošramotil kotník. To je mínus dva, což je v našem případě prostě moc. Potřebujeme střídat a být odpočatí, abychom byli schopni plnit úkoly dané na hřišti. Jakmile se půlka lidí na hřišti utaví, tak se rozsype celá hra. Naštěstí se přišel podívat Michal a zahrál si s námi. Díky moc.

Plán zněl jasně. Od půlky a nebláznit. Jenže tento plán se položil již po dvou minutách hry, kdy jsme inkasovali. Sice jsme byli na své půlce, ale to není vše, tam se musí hráči v prostoru přebírat podle toho, kam běží a ne s nimi běhat jeden na jednoho. Nastala chyba v přebrání, chytrá nahrávka a zakončení k tyči. Velmi rychle inkasovaná branka s námi nic moc neudělala, protože se hra více méně odehrávala na kopačkách soupeře, který byl o poznání mladší, dynamičtější a velmi dobře měnil pozice. Bohužel to se nedařilo nám. Po zisku míče je slabá nabídka ostatních tomu, co má míč a tím jsou naše útočné akce velmi pomalé a do již většinou zformované obrany. Alfa a omega všeho je dostatečný pohyb, a když se ho nedostává, hraje se blbě.

Se soupeři jako byl tento, se nám musí sejít takříkajíc vše. Načasování formy, eliminace individuálních chyb a dobré zakončení. Za stavu 0:1 jsme měli šance na vyrovnání, ale byl jich málo, a když nějaká byla, byla špatně zakončená. Za první půli si vlastně nepamatuji, že bychom trefili branku. Pak, jak si sám sobě vyčinil Macino, uděláme právě onu individuální chybu a soupeř ji potrestá, 0:2. První poločas jsme se hledali a o přestávce vymýšleli, co se zápasem udělat. Dvoubrankové manko se dotáhnout dá.

Zalézt nemělo smysl, protože jsme prohrávali o dvě branky, ale otevřít to? To bychom asi schytali pořádný ranec branek. Takže něco mezi, s tím že blok se musí posouvat od strany ke straně, hráči se přebírat a sem tam zkusit pres na jejich rozehrávku. Jenže další individuální chyba, tentokrát moje a bylo 0:3. Tentokrát jsme i ke zbytku zápasu přistoupili velmi zodpovědně a dohráli ho na hranici svých možností. Za to veliký dík celému týmu. Většinou tyhle zápasy končí debaklem, ale je vidět, že to tak být nemusí. Soupeř už si toho moc nevytvořil, protože se nám dařilo včas dostupovat (to je gró všeho!) a z toho vznikaly zisky míče, šance, ale bez branky. Když něco na branku šlo, trefili jsme brankáře, ale drtivá většina našich pokusů branku minula, strašně slabá úspěšnost trefit zařízení. Zápas se dohrál v poklidu. Takhle si já představuji prohrát. S pocitem, že jdu domů, sice jsem prohrál, ale udělal jsem vše proto, aby to tak nebylo. Vyhrávat i prohrávat budeme, ale vždycky musí být vidět, že jsme udělali maximum pro výsledek a to je příklad včerejška. Soupeř byl lepší a nezbývá, než mu pogratulovat k postupu do finále. Věk nezastavíme, ale nikdy to nedáme zadarmo.

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kategorie: fotbal

Návštěv: 97973
Dnes: 3
Online: 3

Aktualita

1. kolo VET, MC Sarmat VET 5:0 (2:0)
Sestava: Petr Gabriel - Jakub Nosek - Martin Petružálek - Jan Červenka (c) - Ondřej Štika - Ondřej Kantor a Jan Suchý.  Branky: 2x Jakub Nosek, Ondřej ...

Kalendář akcí

« 03 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz