Úvod

2. kolo Letní ligy, El Barto 3:3 (2:2)

publikováno 20.07.2021 (aktualizováno 27.08.2022)

Sestava: Ondřej Hašlar - Jan Suchý - Jan Kolařík - Jan Červenka - David Dorničák - Radek Zaoral - Jan Skála - Michal Klíč - Vašek Červenka (c) a Milan Mařík.

Branky: 2x Milan Mařík a Jan Skála

Asistence: Vašek Červenka a Jan Suchý

Nalijme si čistého vína a otevřeně si řekněme, že takhle teda ne! To byla holomajzna. V první řadě se sluší pogratulovat soupeři, protože chtěl více jak my a proto nás obral o body. 40 minut z 60 to byli oni, kdo chtěl, my jen 20 minut a to je málo. Bohužel mi včerejšek přišel, že jsme se prostě sešli, udělali si čárku za účast a to stačí. No nestačí, jak je vidět.

Prvních 15 minut jsme vypadali jakom bychom se viděli poprvé v životě. Absolutně nic nefungovalo. Nic. Soupeř jen neměl tu potřebnou kvalitu, aby zápas rozhodl. Tohle hrát ve trojce, tak jsme tekli 3:0 a bylo po zápase. Opět! Takhle jsme to přestáli a nakonec sami z "ho***" dali gól Majlou, 1:0. Tohle mělo soupeře položit. Jenže ne. Tady i přes to, že soupeř vyrovnal jsme předvedli velmi kvalitních 10 minut a šli i do vedení 2:1 a měli další šance. Ovšem nic z toho a přišlo vyrovnání na 2:2. Jak jinak, než po zmatcích při přebírání hráčů a hlavně NEDŮRAZU v osobním souboji, to mě štvalo ze všeho nejvíce po celý zápas. Opravdu nejsme schopni trochu přitvrdit? Se mnou se vepředu obránci taky nemazlí. Tak proč to necítí i jejich útočníci? Půle 2:2.

Druhá půle byla dlouho vyrovnaná, s tím, že jsme se snažili kombinací soupeře přehrát, ale bylo to statické a pomalé. Pro příklad uvedu, že jsme třikrát za sebou ztratili míč ( v jedné minutě) při přechodu, protože sice obránci si rozehráli s brankářem, Majla si seběhl, ale dále už neměl s kým hrát, protože hráči bez míče se na něj koukali. Přes to jsme to měli být my, kdo měl jít do vedení, Vašek si sám vybojoval míč a tváří v tvář brankáři neudělal dobrou kličku, Johny šel sám na brankáře, ale netrefil branku...pak přijde roh, desetkrát odrežený míč a místo, abychom do nich trochu přitlačili a míč odkopli, tak se necháme zbourat, děláme, že tam nejsme a soupeř zadarmo vede 2:3. Přestaňme být Mirkové Dušínové a začněme hrát tvrdě, ne zákeřně, ale tvrdě. Po inkasované brance najednou přišla z naší strany vůle, odhodlaní, síla, náběhy a pohyb. A najednou to šlo. Šance za šancí, až vyrovnal Skada. Takže to jde, jen se musí chtít. Takhle kdybychom hráli po celý zápas, musíme vyhrát, takhle musíme brát bod. Vezměme si z toho ponaučení a příště od prvníl minuty hrajme s nasazením. Výsledek se dostaví.

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kategorie: fotbal

Návštěv: 98426
Dnes: 0
Online: 3

Aktualita

1. kolo VET, MC Sarmat VET 5:0 (2:0)
Sestava: Petr Gabriel - Jakub Nosek - Martin Petružálek - Jan Červenka (c) - Ondřej Štika - Ondřej Kantor a Jan Suchý.  Branky: 2x Jakub Nosek, Ondřej ...

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1 234567
8910 11121314
1516 1718192021
222324 25262728
2930     
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz