Úvod » Aktuální sezóna Hanspaulky » Pohár Pavla Formáčka 2020 (náš poslední)

1. kolo poháru Pavla Formáčka, Morová rána 1. FC 3:3 (2:2) pen 1:3

publikováno 26.02.2020 (aktualizováno 07.05.2020)

Sestava: Michal "Gába" Klíč (c) - Jan Červenka - Martin Petružálek - Jan Kolařík - Jan Suchý - Radek Zaoral - Jan Skála - Martin Adámek - Vašek Červenka a Milan Mařík. 

Branky: Jan Skála, Jan Suchý a Milan Mařík (pen).

 Asistence: Jan Skála a Vašek Červenka. 

První kolo poháru, který už dávno není, co býval. Co mám na mysli? Dříve se v prvních třech kolech střetávaly týmy, které byly napříč celým spektrem hanspaulských lig. Momentálně je pohár výhradně o týmech z první a druhé ligy. Sem tam zabrousí někdo další a ten se většinou nedostane přes druhé kolo. To je realita. Nás čekal soupeř z druhé ligy, avšak my jsme s ním hráli ještě v době, kdy hrával a pár pater níže. 

Zápas si můžeme krásně rozdělit do několika fází a minutáže. 1-10. minuta zápasu byla zcela jasně v režii soupeře. Náš ostych ze soupeře jako by nám zůstal ještě ze druhé ligy, kde jsme většinou tahali za kratší konec. Bylo to na nás vidět a hlavně znát na hře. Výsledkem budiž vedení soupeře 2:0. První branka padla po našem lajdackém (ne)převzetí hráče. Je jedno, kdo koho má bránit, zachytit náběh může kdokoliv z nás. Uběhlo pár chvil a bylo to 2:0. Opět chyba, zcela zbytečná, špatně vystřídáme! Nelze střídat, pokud je soupeř na míči. To si snad ale nemusíme říkat, hrajeme to dlouho. 

Cca 15. minuta až zbytek poločasu. Soupeř po rychle nabytém vedení malinko ubral, my snad s pocitem, že horší už to být nemůže, jsme zabrali a Gaza snížil na 1:2. Vzápětí jsme stejně rychle jako soupeř srovnali, když Skalda trefil parádně z voleje oblouček od Vaška, který předtím dostal krásný míč od Gábi, 2:2. Do konce poločasu se pak už nic nestalo. 

Druhý poločas byl naprosto vyrovnaný. Šance na obou stranách, avšak jako první šel do vedení soupeř. Aut, zpracování, otočka, střela, teč Psycha a 2:3. To je dáno horším dostupováním hráčů, metr sem, metr tam...Soupeř pod dojmem vedení zpomalil hru a nikam se nehnal. My naopak museli a kolem 45. minuty se zápas, troufnu si říci, překlopil na naší stranu. Zavřeli jsme soupeře k jeho brance, ale ne a ne dát gól. Míč poskakoval po brankové čáře, před brankou, rohy se nám povedlo zahrát, ale nic nevedlo k vyrovnání. Pomohl, až aut a faul na Macina ve vápně. Penalta a Majla s klidem na 3:3. Nemohu si pomoci, ale tady jsme to měli zlomit na 4:3. Soupeř fyzicky malinko odešel, my jsme točili velmi dobře, bylo nás dost a hra měla tempo. Vše dospělo do penalt. To je loterie. Bohužel naše první dvě penalty se nevešly do branky, Majla za stavu 0:2 dal naději, ale to nestačilo. Prohra na penalty 1:3 a konec v prvním kole.

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kategorie: fotbal

Návštěv: 98406
Dnes: 0
Online: 1

Aktualita

1. kolo VET, MC Sarmat VET 5:0 (2:0)
Sestava: Petr Gabriel - Jakub Nosek - Martin Petružálek - Jan Červenka (c) - Ondřej Štika - Ondřej Kantor a Jan Suchý.  Branky: 2x Jakub Nosek, Ondřej ...

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1 234567
8910 11121314
1516 1718192021
222324 25262728
2930     
Nejbližší akce
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery